„Мрдни со прст“ вклучува низа активности во наредниве неколку месеци и испраќа порака која ги охрабрува и поттикнува
Погледни повеќе

Вклучете се во иницијативата

МРДНИ СО ПРСТ е граѓанска платформа, a нашата мисија е да поттикнеме акција на размислување за индивидуалната одговорност и зголемување на вклученоста во решавање на општествените прашања кои сите нè засегаат, бидејќи секое мало мрдање придонесува за големи резултати и промени. Секој граѓанин, граѓанска иницијатива или организација може да стане дел од „Мрдни со прст“, доколку кликне на зеленото копче ВКЛУЧИ СЕ! Наш ексклузивен партнер

Media

PHOTO GALLERY
VIDEO GALLERY

Social media feed